Ben Yedder har huvudrollen i "drömmarnas teater"

5 days 22 hours ago
Manchester United tog ikväll emot Sevilla i returmötet av åttondelsmötet i Champions League på tisdagskvällen. Efter ett mållöst första möte så såg det ut att gå mot förlängning i returen, allt ändrades dock så fort tunisiern Wissam Ben Yedder klev in på planen i den 73 minuten. 6 minuter senare står det 0-2 till Sevilla, som till slut kan hålla undan och vinna med 1-2, vilket betyder att Sevilla är i kvartsfinal för första gången i historian!

Sevilla jagar kvartsfinal

6 days 9 hours ago
Efter ett mållöst möte i Sevilla ska nu andalusierna ta sig an Manchester United på Old Trafford, i en match där Sevilla har chansen att avancera till kvartsfinal i Champions League för allra första gången någonsin.

Mållöst mellan Sevilla och United - De Gea räddar bortalaget

3 weeks 4 days ago
Sevilla tog ikväll emot engelska Manchester United i den första av två möten i CL-åttondelen. Matchen innehöll en hel del chanser, mestadels för hemmalaget men De Gea kunde med sin storhet se till att nollan förblev intakt och Mourinho fick som han verkade vara ute efter, ett 0-0 resultat till returen.

Kan Sevilla jaga bort åttondelsspöket?

3 weeks 5 days ago
Aldrig någonsin har Sevilla kommit längre än till åttondelsfinal i Champions League. Men nu har andalusierna chansen att få med sig ett fint utgångsläge inför returen i Manchester.

Sevilla - Girona: Upp till bevis nu

1 month 1 week ago
Sevilla tar på söndagen emot succénykomlingen Girona klockan 12 hemma på Sanchez Pizjuan, en match som kan vara skillnaden mellan toppstrid och mittenstrid.

En tystnad som visar storhet

1 month 1 week ago
Igår kvalificerades Sevilla FC till finalen av spanska cupen efter att i förra veckan ha spelat 1-1 på bortaplan mot Leganés och därefter säkrat segern med två mål på hemmaplan. Det är klubbens sjuttonde final på tolv år.

Sevilla snuvade på segern i slutsekunderna

1 month 3 weeks ago
Sevilla jagar en viktig CL-plats och det som så länge såg ut att bli en stabil uddamålsseger mynnade istället ut i ett oavgjort resultat. Detta när Sergio Rico på en höjdboll inte agerade med tillräcklig auktoritet och släppte en retur.

Sevilla - Betis: El Derbi Sevillano

2 months 1 week ago
Årets match är här. Matchen som delar staden i två delar, grönvit och rödvit. Matchen som splittrar på familjer i flera dagar innan och efter match. El Derbi Sevillano är här. Sevilla tar på lördagskvällen emot Real Betis i ett av Europas hetaste derbyn. Avspark 20.45.

Sevilla jagar gruppseger

3 months 1 week ago
Sevilla befinner sig i Slovenien för att ta sig an Maribor i sist gruppspelsmatchen. Och det är nog få som räknar med annat än vinst...

Ben Yedder visade vägen – igen

3 months 2 weeks ago
Ännu en vinst för Sevilla och Ben Yedder fortsätter göra mål. Sevilla tog en viktig 2–0-seger mot Deportivo La Coruña och hakar på i topp i kampen om topplacering.
Checked
3 hours 18 minutes ago
Sportnyheter
Subscribe to Sevilla SF feed