Mållöst mellan Sevilla och United - De Gea räddar bortalaget

15 hours 52 minutes ago
Sevilla tog ikväll emot engelska Manchester United i den första av två möten i CL-åttondelen. Matchen innehöll en hel del chanser, mestadels för hemmalaget men De Gea kunde med sin storhet se till att nollan förblev intakt och Mourinho fick som han verkade vara ute efter, ett 0-0 resultat till returen.

Kan Sevilla jaga bort åttondelsspöket?

1 day 7 hours ago
Aldrig någonsin har Sevilla kommit längre än till åttondelsfinal i Champions League. Men nu har andalusierna chansen att få med sig ett fint utgångsläge inför returen i Manchester.

Sevilla - Girona: Upp till bevis nu

1 week 4 days ago
Sevilla tar på söndagen emot succénykomlingen Girona klockan 12 hemma på Sanchez Pizjuan, en match som kan vara skillnaden mellan toppstrid och mittenstrid.

En tystnad som visar storhet

1 week 6 days ago
Igår kvalificerades Sevilla FC till finalen av spanska cupen efter att i förra veckan ha spelat 1-1 på bortaplan mot Leganés och därefter säkrat segern med två mål på hemmaplan. Det är klubbens sjuttonde final på tolv år.

Sevilla snuvade på segern i slutsekunderna

3 weeks 3 days ago
Sevilla jagar en viktig CL-plats och det som så länge såg ut att bli en stabil uddamålsseger mynnade istället ut i ett oavgjort resultat. Detta när Sergio Rico på en höjdboll inte agerade med tillräcklig auktoritet och släppte en retur.

Sevilla - Betis: El Derbi Sevillano

1 month 2 weeks ago
Årets match är här. Matchen som delar staden i två delar, grönvit och rödvit. Matchen som splittrar på familjer i flera dagar innan och efter match. El Derbi Sevillano är här. Sevilla tar på lördagskvällen emot Real Betis i ett av Europas hetaste derbyn. Avspark 20.45.

Sevilla jagar gruppseger

2 months 2 weeks ago
Sevilla befinner sig i Slovenien för att ta sig an Maribor i sist gruppspelsmatchen. Och det är nog få som räknar med annat än vinst...

Ben Yedder visade vägen – igen

2 months 2 weeks ago
Ännu en vinst för Sevilla och Ben Yedder fortsätter göra mål. Sevilla tog en viktig 2–0-seger mot Deportivo La Coruña och hakar på i topp i kampen om topplacering.

La Remontada 2.0

2 months 3 weeks ago
Efter en magisk upphämtning mot Liverpool i Onsdags när man kom tillbaka från 0-3 underläge, så var det nu dags för en tuff bortamatch mot Villarreal. Villarreal hade 2-0 efter 55 minuter, men Sevilla lyckades för andra gången i rad (!) komma tillbaka och inte bara det utan man lyckades även vända och vinna matchen med 3-2.

Sevilla - Liverpool: La Remontada

3 months ago
Sevilla tog på tisdagskvällen emot gruppettan Liverpool och med en utomjordisk inramning innan match så var allt bäddat för en fin match, vilket det också blev i slutändan efter att Sevilla lyckats komma tillbaka från 0-3 till 3-3.
Checked
1 hour 9 minutes ago
Sportnyheter
Subscribe to Sevilla SF feed